Редактор: e-mail: Кадър: БТВЕвродепутатът Андрей Ковачев разкри, че резолюцията, която се гласува

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВЕвродепутатът Андрей Ковачев разкри, че резолюцията, която се гласува
Коментари Харесай

Андрей Ковачев, евродепутат: Цялата тази резолюция е излишна. Рожба е на левицата и либералите и е едностранна пропаганда

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Евродепутатът Андрей Ковачев разкри, че резолюцията, която се гласоподава от Европейски Съюз за върховенството на закона в България е непотребна.

" Цялата резолюция е непотребна, значим е е отчетът на Европейска комисия, значима е оценката на Европейския съвет, която ще бъде дадена през ноември. Това, което ще се одобри, за жалост, след няколко минути, е рожба на левицата дружно с либералите, и за съжалени е извънредно едностранна агитация, която ще се употребява за предизборна акция в България. За страдание, тъй като дебатът за върховенството на закона, за ефикасна правосъдна система, за надзор над основния прокурор - това са значимите тематики, по които България би трябвало да извърши и извършва рекомендациите от сериозния, само че справедлив отчет от Европейската комисия ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ непосредствено от Брюксел.

" Но тук в тази резолюция, за жалост, това е един голям букет или коледна елха - най-различи искания към страната. Правителствата във всяка народна власт идват и си отиват на избори. Но тази резолюция ще остане след няколко месеца, когато идват избори, с всичките условия към България, като да вземем за пример да има на няколко езика предизборна акция, да записваме организацията " македонско малцинство ", какви са проблемите на притежателите на жилища в Поморие и така нататък Необективен текст, който не одобри нито една от градивните ремонти на ЕНП, и дори сякаш в действителност се търсеше да бъде колкото се може да бъде по-негативно. Например цитирането на " Евробарометър ", че 80  процента от българите считат, че има корупция в България, само че не се цитира, че това са междинните стойности за целия Европейски съюз, което демонстрира, че това е в действителност сериозен проблем за целия Европейски Съюз. В ослепителен контрастност с отчета на Европейска комисия, който е справедлив и сериозен, който би трябвало да бъде изпълняван и от идващото българско държавно управление. Чувам даже, че хора били разочаровани от Европейски Съюз за какво не бил споделил непосредствено кой да ръководи в България. Европейски Съюз не е централизирана страна, нито федерация ", разяснява още той. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР